Ευχαριστίες για την παρουσίαση στο Μουσείο της Ακρόπολης

1:39 π.μ. TitloiPanathinaikou 1 CommentsΈνα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί η χθεσινή εκδήλωση στην Ακρόπολη. Στους ανθρώπους του Μουσείου Ακρόπολης, στους υπεύθυνους εκδηλώσεων του μουσείου και στους τεχνικούς που ήταν απίστευτα εξυπηρετικοί, στη διοίκηση του Panathinaikos, στη Fevronia Panteli που έτρεχε 25 ώρες την ημέρα για την εκδήλωση, στον παρουσιαστή της εκδήλωσης Kostas Vaimakis, στον φίλο Γιώργο Ρήγα που χειριζόταν το οπτικοακουστικό υλικό, στον μοναδικό Sopist2007 για τις δημιουργίες του, στον Themis BC και τον Παναγιώτης Πανάς που παρείχαν τεράστια βοήθεια, κάτω μάλιστα από τη βροχή, στην Emy Anagnostopoulou που -με το μόνιμο χαμόγελό της- έκανε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά, στη Maria Srock για την αφανή αλλά ΠΟΛΥ σημαντική εργασία της τις τελευταίες ημέρες, στον δημοσιογράφο Σταύρο Μιχελή που παράτησε προσωπική και οικογενειακή ζωή για να είναι δίπλα μας εδώ και πολύ καιρό, στον φίλο Χρήστο που έκανε το ταξίδι Χανιά-Αθήνα-Χανιά μέσα σε λίγες ώρες μόνο για να βρεθεί κοντά μας και να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στον φίλο και μέλος της διοίκησης του Ομίλου Θοδωρή Βρέκκο που χωρίς αυτόν... πολύ απλά δεν θα πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, στον Mr.Wood για τις πρωτότυπες πλακέτες που δημιούργησε, στον σκηνοθέτη Kleovoulos Zamidis που παραχώρησε για τις ανάγκες της παρουσίασης τη ρέπλικα της ιστορικής εμφάνισης του 8-2, στον Georgios Koutsoumpos που παραχώρησε την κούκλα που κοσμούσε την αίθουσα, στον Νίκο Φωτόπουλο που παραχώρησε στον Παναθηναϊκό τα μετάλλια και το ξίφος του Καλαφάτη -κειμήλια που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην εκδήλωσή μας-, στον σκοπευτή Nikos Kokkinakis που βρέθηκε στην εκδήλωση (και) με την ιδιότητα του φωτογράφου, στον φωτογράφο @Vaggelis Stolis, στους παλαίμαχους, παράγοντες, εκπροσώπους της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, εκπροσώπους του πολιτικού χώρου και φίλους του Παναθηναϊκού που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Και μία μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους φίλους του Ομίλου που έμειναν εκτός της εκδήλωσης, λόγω του περιορισμού χώρου στο αμφιθέατρο του μουσείου. Δεσμευόμαστε για δεύτερη παρουσίαση σε μεγαλύτερο χώρο τους επόμενους μήνες.

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της πόλης των Αθηναίων και αυτό είναι που φώναξε με όλη τη δύναμη της ψυχής του στη χθεσινή εκδήλωση.

Ωστόσο, όπως τόνισε ο Aristotelis Mpenoglou στην ομιλία του, ευχή όλων μας είναι, τα επόμενα χρόνια, να δημιουργηθεί ένα άλλο μουσείο όπου θα παρουσιάζονται τα «πράσινα» βιβλία, αυτό του Παναθηναϊκού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1 σχόλιο: