Στους μαχητές του Αϊδινιώτη ο υπ' αριθμόν 1492 τίτλος του Παναθηναϊκού

3:03 μ.μ. TitloiPanathinaikou 0 Comments
Ο Γιάννης Αϊδινιώτης και οι ατρόμητοι μαχητές του χάρισαν στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο ομαδικό τίτλο για το 2016, καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Γενική Βαθμολογία Ανδρών στην ετήσια αγωνιστική δραστηριότητα μεταξύ όλων των συλλόγων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Έτσι έκλεισε μία απολύτως επιτυχημένη σεζόν για το «πράσινο» μποξ, καθώς το Τριφύλλι κατέκτησε, για πρώτη φορά μετά το 1971, τους τίτλους του Πρωταθλητή Ελλάδας και στις 3 κατηγορίες (Elite Ανδρών, Β΄ και Γ΄ Κατηγορία). 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, όπως παρουσιάζει αναλυτικά και το βιβλίο Και Χιλιάδες Τίτλοι που κυκλοφόρησε πριν από δύο περίπου εβδομάδες, αριθμεί πλέον 1.492 επίσημους ομαδικούς τίτλους σε όλα τα αθλήματα. Πλέον η αγωνία των «πράσινων» οπαδών είναι ποιο τμήμα θα χαρίσει τον υπ΄ αριθμόν 1.500 τίτλο στα σχεδόν 109 χρόνια ζωής του ενδοξότερου συλλόγου της χώρας. 

Το Και Χιλιάδες Τίτλοι μπορείτε να το παραγγείλετε με μήνυμα στη σελίδα μας στην προνομιακή τιμή των 25 ευρώ (μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων) καθώς και να το προμηθευτείτε από το κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη θύρα 7 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπως επίσης και σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αθήνας και της επαρχίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0 σχόλια: