Παλαίμαχοι Παναθηναϊκού: «Έγκυροι οι τίτλοι του βιβλίου»

10:31 μ.μ. TitloiPanathinaikou 0 CommentsΟ Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του, αναγνωρίζει ως έγκυρους τους τίτλους που παρατίθενται στο βιβλίο Και Χιλιάδες Τίτλοι.

Πρόκειται για μία σημαντική και θετική εξέλιξη, αφενός γιατί οι παλαίμαχοι αθλητές είναι αυτοί που με τους κόπους και τις θυσίες τους κατέκτησαν τους Χιλιάδες Τίτλους του Ομίλου και αφετέρου, γιατί «σβήνεται» ένα από τα επιχειρήματα όσων αμφισβητούσαν ορισμένες από τις επιτυχίες του Τριφυλλιού.

Συγκεκριμένα, οι διαχειριστές ορισμένων ηλεκτρονικών εγκυκλοπαιδειών δεν αναθεωρούν τις λίστες των πρωταθλητών σε κάποια σπορ και αγνοούν τα αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα που παρατίθενται στο Και Χιλιάδες Τίτλοι. Ένα από τα επιχειρήματα που θέτουν είναι πως σε παλιά δημοσιεύματα του site των παλαιμάχων δεν αναφέρονται κάποιοι από τους τίτλους του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, το επιχείρημα αυτό καταρρίπτεται με την ακόλουθη δημοσίευση:

ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΙΤΛΟΙ 

Oι Παλαίμαχοι Αθλητές, Πρωταθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο όλων των αθλημάτων, γνωρίζοντας την Ιστορία μας, αναγνωρίζουν ότι είναι μία ‘Εγκυρη, Αξιόλογη καταγραφή των τίτλων ,των Πρωταθλημάτων, των αθλημάτων του Π.Α.Ο που αναδεικνύει την ιστορική πραγματικότητα και το μέγεθος του Πρώτου Συλλόγου της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0 σχόλια: