Οι καταδύσεις... αναδύουν το Τριφύλλι

3:26 μ.μ. TitloiPanathinaikou 0 Comments


 
O πρώτος «πράσινος» τίτλος για το 2017 είναι γεγονός! Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Χριστουγέννων Καταδύσεων (επίσημη διοργάνωση της Κ.Ο.Ε.) που πραγματοποιήθηκε στο Ε.Α.Κ. Βόλου μεταξύ 21-22 Ιανουαρίου. Οι καταδύτες του Τριφυλλιού πιστοποιούν, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, πως αποτελούν ένα από τα πλέον επιτυχημένα τμήματα του Ομίλου, καθώς πανηγύρισαν τον 19ο ομαδικό τίτλο τους από το 2013 έως σήμερα!

Πρόκειται για τον 23ο τίτλο των «πράσινων» καταδύσεων και για τον υπ΄αριθμόν 1493 συνολικά για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. 

Το Κύπελλο Χριστουγέννων αφορά αθλητές Γ΄ και Δ΄ Κατηγορίας, δηλαδή πρόκειται για την κατηγορία Παίδων και Κορασίδων. Σ’ αυτή τη διοργάνωση αναδεικνύεται Κυπελλούχος ο σύλλογος με τις περισσότερες πρώτες νίκες, δηλαδή ο Πολυνίκης. 

Οι καταδύσεις του Παναθηναϊκού επανασυστάθηκαν το 2012, καθώς το τμήμα ήταν ανενεργό για πολλές δεκαετίες και από τότε, δικαιώνουν επανειλημμένως τις προσπάθειες των ανθρώπων που φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του, όπως ο υπεύθυνος Υγρού Στίβου του συλλόγου Γιώργος Κόλλιας, που είναι η «ψυχή» του τμήματος. 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην προπονήτρια του τμήματος Ίνγκα Μπαντούρι καθώς και στους εξής αθλητές: Άννα-Μαρία Σαχίνη (3 χρυσά μετάλλια στην εν λόγω διοργάνωση), Σταύρο Ξανθέα (1 χρυσό και 4ο συνολικά για τον Παναθηναϊκό), Εμμανουέλα Μπλούνα-Ζέρβα, Σταύρο Σιφναίο και Αλεξάνδρα Ζούκα-Μπαντούρι και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να συνεχίσουν να μας προσφέρουν χαρές και…Χιλιάδες Τίτλους!

ΥΓ. Στο βιβλίο Και Χιλιάδες Τίτλοι καταγράφονται λεπτομερώς όλοι οι τίτλοι του Παναθηναϊκού στις καταδύσεις, συνοδευόμενοι από σπάνιο φωτογραφικό υλικό και επεξηγηματικές σημειώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

0 σχόλια: