Τα πρωταθλήματα του Ομίλου στο βόλλεϋ ανδρών είναι... 24!

12:04 μ.μ. Π.Μ 3 CommentsΓνωρίζετε πόσα πρωταθλήματα Ελλάδας έχει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στο βόλλεϋ ανδρών; Πριν την έκδοση του Και Χιλιάδες Τίτλοι η αυθόρμητη απάντηση θα ήταν «18». Πλέον, χάρη στη δημοσίευση των «χαμένων» τίτλων του Τριφυλλιού στην πετοσφαίριση ανδρών και στα αποδεικτικά ντοκουμέντα / επεξηγήσεις που τη συνοδεύουν, τα πρωταθλήματα του Ομίλου είναι... 24! 

Το λεύκωμα Και Χιλιάδες Τίτλοι αλλάζει την ιστορία του αθλήματος, μέσα από αποκόμματα εφημερίδων και επίσημων εγγράφων, τα οποία δεν είναι εφικτό να διαψευστούν από κανέναν. 

Επιπροσθέτως, στο βιβλίο θα διαβάσετε για το «άγνωστο» Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησαν οι «πράσινοι» το 1959, το οποίο επίσης προστίθεται στην... συλλογή τίτλων του Συλλόγου. Παράλληλα, μέσα από την έκδοση, ενημερώνονται οι λίστες των πρωταθλητών στο βόλλεϋ ανδρών με άγνωστες επιτυχίες και άλλων σωματείων (πρωταθλήματα Εθνικού Γ.Σ. και Μίλωνα). 

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος Panathinaikos αναγνώρισε τα έξι «νέα» πρωταθλήματα και το ένα κύπελλο και ανανέωσε τις σχετικές λίστες, τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα του panathinaikos1908.gr, όσο και στο επίσημο site του τμήματος βόλλεϋ paovolleyball.gr.

Τα «άγνωστα» πρωταθλήματα του Παναθηναϊκού στο βόλλεϋ ανδρών κατακτήθηκαν τις ακόλουθες χρονιές:

1921, 1944, 1951, 1952, 1959, 1960.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήξερα ότι οι του ΠΑΟ ήταν φίλοι του βασιλιά αλλά και κολλητοί τού Παπαδόπουλου - Παττακού. Ότι πήρε πρωτάθλημα εν μέσω γερμανικής κατοχής με αφήνει κόκκαλο. Μπράβο ΠΑΟ, γνήσιοι γερμανοτσολιάδες. Ποιος απένειμε τον τίτλο, ο Χέλμουτ Φέλμυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι μονοι που δεν πολεμησαν στην βορειο ηπειρο το 1940-41 ειναι ολυμπιακοι. Απεδεδειγμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή